Хуманост на дјелу

Одбор потомака-дјеце погинулих и несталих бораца данас је даровао крв у Заводу за трансфузиологију у Бијељини. Акцији даровања крви одазвало се око 30 чланова и пријатеља Организације како би на најхуманији начин показали да ће се увијек радо одазвати потребама својих суграђана.

– Одбор дјеце погинулих бораца интензивно ради на рјешавању проблема од суштинског значаја за категорије које представљамо а да при томе не дозвољавамо да се заборави наша прошлост као и жртве које су наши очеви дали за ову велику Републику – изјавио је Ненад Јовановић, предсједник Одбора потомака-дјеце погинулих и несталих бораца Бијељина, уз ријечи захвалности свим данашњим даваоцима крви.

Овом приликом, Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина похвалио је хумане активности Одбора дјеце погинулих бораца којих је у претходном периоду било јако много, и најавио доста јачу борбу у остваривању права категорија које ова Организација представља.

Градска организација породица заробљених и погинулих бораца захваљује се свим члановима и пријатељима који су се одазвали данашњој акцији.