Признања

Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина током година добила је бројна признања, као што су:


  1. Златна медаља кнез Иво од Семберије за општепризнати рад и дјела која су од посебног значаја за Општину у области хуманитарне дјелатности, за изузетан допринос у хуманитарном раду и пружању свих видова помоћи породицама погинулих и несталих бораца у отаџбинском рату, која је додијељена 08.07.2004. године.
  2. Златна значка Општине Бијељина за истакнути рад, дјела и личне успјехе који доприносе општој афирмацији организација, институција и Општине у разним областима живота и рада, а посебно за успостављен висок степен сарадње са Међународним комитетом црвеног крста, републичким и општинским црвеним крстом, те другим удружењима који се баве овом врстом проблема и постигнуте резултате у тражењу заробљених и несталих лица, која је додијељена Општинском одбору за тражење несталих и заробљених Бијељина 06.09.2006. године.
  3. Захвалница Српске православне црквене Општине Ченгић за учињени добровољни прилог Цркви.
  4. Признање Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске као најактивнијој организацији у 2010. години, која је додијељена 15.09.2011. године.
  5. Златна значка Града Бијељина за истакнути рад, дјела и личне успјехе који доприносе општој афирмацији организација, институција и Града у разним областима живота и рада, а посебно за несебично залагање и хуманитарни рад пружања помоћи старим и болесним родитељима погинулих бораца, рјешавање егзистенцијалних проблема дјеце погинулих бораца, као и други задаци који произилазе из њиховог програма рада, која је додијељена Одбору потомака-дјеце погинулих бораца 23.07.2015. године.
  6. Захвалница Града Бијељина волонтеру/организатору волонтирања за 2016. годину. За спроведене волонтерске активности од значаја за град Бијељину, која је додијељена Градској организацији породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина 05.12.2016. године.