Градска организација проглашена за организацију од општег интереса за Град Бијељину

У Градскoj управи Града Бијељина данас је потписан уговор о суфинансирању активности предвиђених планом и програмом рада Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, чиме је увршћена на листу организација од општег интереса за Град Бијељину.

Уговор о суфинансирању поред Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, потписало је још 12 организација и удружења која дјелују на подручју Града.

– Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина штити интересе и помаже врло осетљивим категоријама становништва и добро је што већ неколико година за редом сврстана у организације од посебног интереса за Град. Са Градском управом имамо одличну сарадњу и, захваљујући томе, не само да добијамо средства за покривање рада организације, већ нам то омогућава да пружимо више помоћи нашим члановима од којих су неки у јако тешкој материјалној ситуацији због незапослености, болести или одмаклих година – истакао је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.