Помоћ породици Бабуновић

Чланови Одбора потомака-дјеце погинулих бораца, уз подршку Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, данас су уручили скромну помоћ мајци погинулог борца Милки Бабуновић.

Милка Бабуновић je непокретна и у јако лошем здравственом стању. Живи са својим сином Владом у трошној кућици у Новом насељу Јања. Њих двоје живе од скромних мјесечних примања, док је Владо приморан да ради на дневницама како би барем на неки начин решио своје егзистенцијалне проблеме.

Чланови Одбора потомака-дјеце погинулих бораца уручили су породици Бабуновић скромну материјалну помоћ у нади да ће на тај начин барем мало олакшати њихове животе.

– На овај начин настављамо традицију помоћи угроженом становништву које припрада борачким категоријама и показујемо да жртве које су те породице дале нису заборављене од стране припадника њихових категорија, за разлику од власти који су заборавили коме треба да се захвале за своје функције. – истакао је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.

Одбор моли све људе добре воље да помогну породици Бабуновић.

Како радили тако нам Бог помогао.