Помоћ породици Марковић

Чланови Одбора потомака-дјеце погинулих бораца, уз подршку Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, данас су уручили скромну помоћ демобилисаном борцу Војске Републике Мики Марковићу и његовој породици.

Мико и његова супруга Драгана већ неколико година су незапослени и сами се брину о своје двоје малољетне дјеце који имају здравствених проблема. Наиме, кћерка Стана има проблема са бубрезима, а син Александар је имао око десет операција уха и поред тога има проблема и са говором.

Градска организација и Одбор потомака сакупили су скромну новчану помоћ од својих чланова и пријатеља како би помогли породици Марковић да купе барем основне ствари које су им неопходне.

– Свједоци смо све тежег стања у којем живе породице чији су се чланови борили за стварање наше Републике Српске. Умјесто да се одужимо породицама наших ствараоца, они остају заборављени и натјерани да живе на рубу егзистенције – изјавио је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.

Уз речи захвалности за помоћ, Мико је рекао да му пажња добрих људи много значи, а још више чињеница да није заборављен од стране дјеце његових сабораца.

Молимо све људе добре воље да помогну породици Марковић. Контакт телефон породице је 065/200-350.

Како радили тако нам Бог помогао.