Помоћ за Станимира Калајџића

Чланови Одбора потомака-дјеце погинулих бораца, уз подршку Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, данас су уручили скромну помоћ ратном војном инвалиду и демобилисаном борцу Војске Републике Српске Станимиру Калајџићу.

Станимир Калајџић, који је иначе неколико година незапослен, самостално се брине о својој непокретној мајци која болује од Алцхајмерове болести.

Градска организација и Одбор потомака сакупили су скромну новчану помоћ од својих чланова како би помогли Станимиру да купи основне ствари којима би олакшао живот својој већ болесној мајци.

–        Организација породица погинулих и несталих ће и у наредном периоду, колико буде у могућности, наставити да помаже војницима, породицама погинулих и ратних војних инвалида који су остали заборављени од стране организација које би требало да се боре за њихова права. Нажалост, свједоци смо све већег броја тзв. представника наших категорија којима је једини циљ властита промоција. – изјавио је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.

Уз речи захвалности за помоћ, Станимир је рекао да му пажња добрих људи много значи, а још више чињеница да није заборављен од стране дјеце његових сабораца.

Овом приликом Полетан је апеловао на све људе добре воље да помогну нашем саборцу Станимиру.

Како радили тако нам Бог помогао.