Помоћ породици Илић

Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина, уз помоћ донатора из Швајцарске, уручила је скромну помоћ породици Илић из Новог насеља Јања.

Неђо Илић, демобилисани борац Војске Републике Српске и његова супруга Митра, немају никаквих мјесечних примања, живе захваљујући узгајању неколико коза и зечева.

– Грање скупљамо из оближње шуме, како би могли да се гријемо, међутим увијек се прибојавамо да зима не потраје дуже, јер смо обоје стари и тешко нам је да сами то радимо. – изјавио је Неђо Илић.

– Овакву врсту преживљавања не заслужују борци који су створили и одбранили Републику Српску. Надам се да ће им ова дрва помоћи да лакше преброде зиму – истакао је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.

Градској организацији породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина обратио је се анонимни донатор из Швајцарске који је био вољан да помогне породицама које чак немају ни за метар дрва пред ову зиму.

Ostavite Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *