Састанак поводом Дана Одбора потомака-дјеце погинулих и несталих бораца

У великој сали Градске управе Града Бијељина одржан је свечани састанак Одбора поводом Дана Одбора потомака-дјеце погинулих и несталих бораца који се обиљежава 12 августа, на Међународни дан младих.

– Тема састанка је представљање шестомјесечног изјештаја о раду Одбора потомака-дјеце погинулих бораца, који ће се у наредном периоду одржавати два пута годишње. На тај начин дјеца погинулих бораца као категорија чије право Одбор заступа ће бити упознатa са радом Одбора. – изјавио је Ненад Јовановић, предсједник Одбора потомака-дјеце погинулих и несталих бораца Бијељина.

Након реорганизације Одбора и након доласка младих људи на чело Градске организације који су извршени у мају мјесецу ове године, евидентан је пораст рада и борбе а све у интересу категорија које заступају, као што се може и видети из приложеног извјештаја. – закључио је Мишо Полетан, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина.

Наталина Зелен, дјете погинулог борца захвалила се на раду Организације и Одбора који су јој много помогли да након неколико година проведених на бироу дође коначно до запослења и закључила је да борба за остваривање права дјеце погинулих бораца никада није била јача.

Састанку је присуствовала и делегација Одбора потомака-дјеце погинулих и несталих бораца из Зворника, као и велики број дјеце погинулих бораца и гостију.

Извјештај о раду Одбора за претходних шест мјесеци