Хасе

Алексић (Михајла) Илија
Рођен 20. марта 1965. године у Бијељини. Погинуо 30. јануара 1993. године у Хасама. Убијен у селу са братом и мајком од непознатих нападача. Сахрањен на гробљу у Хасама. Иза убијеног борца од чланова породице остало је отац Михајло. Припадник Друге семберске лаке пјешадијске бригаде.


Алексић (Михајла) Милан
Рођен 13. јануара 1968. године у Бијељини. Погинуо 30. јануара 1993. године у Хасама. Убијен у селу са братом и мајком од непознатих нападача. Сахрањен на гробљу у Хасама. Иза убијеног борца од чланова породице остало је отац Михајло. Припадник Друге семберске лаке пјешадијске бригаде.


 Мићић (Јована) Младен
Рођен 9. јуна 1974. године у Бијељини. Погинуо 26. марта 1993. године у Теочаку, Билалићи. Убијен стрељачким наоружањем, тијело заробљено и размијењено 5. јуна 1993. године. Сахрањен на гробљу у Хасама. Иза погинулог борца остали су сљедећи чланови уже породице: отац Јован, мајка Софија и сестра Милка. Одликован “Медаљом мајора Милана Тепића”. Припадник Трећег батаљона војне полиције.


 Стевановић (Раде) Миладин
Рођен 29. јануара 1994. године у Бијељини. Погинуо 14. априла 1994. године у Брчком. Смртно погођен гелерима гранате. Сахрањен на гробљу у Хасама. Иза погинулог борца остали су сљедећи чланови уже породице: мајка Зора, супруга Смиља, син Радосав, кћи Светлана, браћа Јово и Иван и сестра Радинка. Одликован “Златном медаљом за храброст”. Припадник Друге семберске лаке пјешадијске бригаде.