Пакетићи за новогодишњу радост породица слијепих и слабовидих

Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила у оквиру акције сакупљања новогодишњих пакетића за социјално угрожену дјецу, данас је даровала скроман поклон Међуопштинском удружењу слијепих и слабовидих Бијељина.

Осврћући се на 2016. годину и многобројне активности и хуманитарне акције Организације, предсједник Градске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина Мишо Полетан, изјавио је:

– Слушајући о проблемима ових категорија, схватили смо, да иако се залажемо за права различитих група становништва, дјелимо и заједничке проблеме, прије свега, проблем незапослености наших чланова. Захваљујемо се хуманим привредницима које су нам помогли у набавци ових пакетића. Надамо се да наредна 2017. година носи са собом и многа рјешења за категорије које представљамо. Овим путем желимо срећне новогодишње и Божићне празнике, као и Дан Републике свим нашим члановима и грађанима Бијељине са жељом да их прославе у здрављу, срећи и весељу.

Уз ријечи захвалности за новогодишње пакетиће, предсједница Међуопштинског удружења слијепих и слабовидих Љиљана Јовичић је истакла да ће овај поклон унијети радост у домове чланова Удружења којима и мала пажња значи доста.

Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина у наредном периоду ће наставити са подјелом пакетића како дјеци својих члановима, тако и другом социјално угроженом становништву.